Tak for første halve år

Så er der allerede gået et halvt år siden jeg søsatte Sand Kirk Aps.

Tak til alle jer der har lagt ører til mine ideer og givet mig input. Det har været utroligt værdifuldt og hjulpet mig videre. Og tak til alle jer, jeg har samarbejdet med. Det har været fantastisk at sparre med jer, at være med i jeres organisationsprojekter, lave netværksaktiviteter sammen og at skrive i jeres medier.

Mest af alt tak til alle jer der fremadrettet vil være tålmodige (måske endda lidt oplivede😉), når jeg kommer til jer for at få gode råd eller foreslå nye ideer. Jeg glæder mig til at samarbejde med jer, hvad enten det er helt uformelt over en kop kaffe eller øl, om konkrete politiske projekter eller i længere forløb med personlig sparring eller organisationsudvikling.

Når jeg får et kontor og man igen må invitere gæster, så giver jeg kage eller andet godt!

Fortsat god sommer

Skriv et svar