Første år med Sand Kirk ApS

Sand Kirk ApS notesbøger og kuglepenne

Der er sikkert ikke mange, der for alvor kommer til at savne 2020. For mig personligt har det dog været et spændende år. 

Jeg startede året med et nyt cvr-nummer og en tom ordrebog. Hurtigt etablerede jeg gode fortsatte samarbejder med især FH og Blik & Rør. Det er jeg taknemmelig for, da det har givet kontinuitet for mig og ikke mindst mulighed for at følge nogle af deres projekter året igennem. 

Fra årets start begyndte jeg at forberede en række netværk, som dog blev effektivt stoppet den 11. marts. Nu er de i gang med netværk for interessedrevet kommunikation i Kforum sammen med Flemming Andersen og et kursus i strategi i politiske organisationer i Altinget. I efteråret afholdt jeg desuden et forløb for Danske Handicaporganisationers medarbejdere og medlemsorganisationer om politisk interessevaretagelse sammen med Lars Nielsen

Der har også været mange kortere projekter med samarbejdspartnere inden for fagbevægelse og andre politisk orienterede organisationer og virksomheder. Blandt andet har jeg sparret med topledere om strategi, ledelse og kommunikation. Lavet data-webinarer og -projekter for faglige organisationer, og hjulpet med til at forberede af en ny a-kasse for 40.000 lønmodtagere. 

Tak for samarbejdet til jer alle. Jeg ser frem til 2021 og er klar til masser af nye spændende projekter.

Jeg tror på, at 2021 bliver et godt år. Coronaen bliver slået ned. Biden bliver præsident, og hvem ved måske snart derefter Harris. Og I vil fortsat kunne ringe til Sand Kirk ApS.

Glædelig jul og godt nytår

Jakob Sand Kirk