Alt godt fra de selvstændiges rækker

To uger inde i mit nye projekt kan jeg melde alt godt fra de selvstændiges rækker:

  • Jeg har fået søsat Sand Kirk Aps med alt hvad dertil hører af cvr, logo, regnsskabssystem, revisor og hjemmeside: www.sandkirk.dk
  • Jeg har drukket masser af kaffe. Det har været inspirerende. Det giver mig anledning til at fortælle hvad Sand Kirk Aps kan levere, men det giver også mig inputs og ideer. Tak til alle jer der har eller vil drikke kaffe med mig.
  • Så er jeg startet op på at udvikle ideer og projekter inden for politik / strategi / organisation. Jeg glæder mig til at komme med helt konkrete forslag om netværk, politiske analyser og organisationsudvikling.
  • Endelig er jeg begyndt på en række specifikke opgaver. Blandt andet for FH og flere fagforbund. Særlig stolt og glad er jeg for en aftale med Blik- og Rørarbejderforbundet om, at jeg skal være tilknyttet dem som strategisk rådgiver hele 2020. Tak for tilliden.

Et projekt som jeg skal have greb om er Folkemødet. Helt lavpraktisk mangler jeg stadig overnatning. Og så vil jeg gerne tilbyde mig som ordstyrer eller tovholder på konkrete Folkemødeaktiviteter. Uanset hvad ses vi i Allinge …

Skriv et svar