Giv din organisation større gennemslagskraft med jeres medier

Sammen med Willmore inviterer Sand Kirk til dagkursus d. 14. september 2022 i København.

Kan du flytte din organisation gennem dine medier? Og hvordan gør du det, samtidig med at du bevarer fagligheden og integriteten intakt?

På denne kursusdag møder du toprådgivere og praktikere fra danske organisationer. De giver dig værktøjerne til at skærpe dine organisations-mediers gennemslagskraft blandt medlemmerne, i offentligheden og i den politiske interessevaretagelse. Samtidig får du sparring med de særlige udfordringer, der er ved at fungere i en politisk organisation.

Dagen ledes og faciliteres af strategisk rådgiver Jakob Sand Kirk.


Det får du med hjem:

  • Inspirerende oplæg om, hvordan I som organisation kan agere som et professionelt medie i en politisk kompleks hverdag
  • Konkrete redskaber til at agere som medie
  • Råd og sparring om at fungere i en politisk organisation
  • Sparring og øvelser fra eksperter og andre i din situation

Det siger tidligere deltagere:

Benjamin Rothenborg Vibe

Journalist, Dansk El-Forbund

“Det var en meget inspirerende og lærerig kursusdag, som også gav tid til refleksion og vidensdeling med de andre kursister.”

Maria Sejersten Jeppesen

Journalist & kommunikationsansvarlig, Malerforbundet

”Det har været vildt givende at få input til, hvordan jeg fremadrettet kan arbejde mere målrettet og strategisk med kommunikationen. 

Jeg blev opdateret på de nye tendenser og muligheder, som helt sikkert vil hjælpe mig til at nå vores specifikke målgruppe”


Dem møder du:

Jakob Sand Kirk, Strategisk rådgiver, facilitator og underviser

Jakob Sand Kirk har mange års erfaring med organisationsudvikling, politik og strategi i fagbevægelsen, arbejdsmarkedspension og almen boligsektor. Jakob er erfaren netværksfacilitator og underviser blandt andet i strategi i politiske organisationer og politisk interessevaretagelse.

Oplæg: Jakob hjælper jer med at se ind ad i organisationen og fokusere på de begrænsninger og særlige potentiale, der er i forhold til at lave professionelt, når man er i en politisk organisation. Han lægger desuden op til sparring om, hvordan I kan komme videre i jeres bestræbelser på at drive professionelle medier.  

Lasse Spaabæk Perrild, Partner I Common Consultancy

Lasse er specialist i kommunikation, PR og sociale medier med ti års erfaring fra myndigheder, erhvervsliv og arbejdsmarkedsorganisationer. 

Lasse hjælper organisationer, private virksomheder og administrerende direktører med at styrke deres kerneforretning ved at kommunikere med deres interessenter og kunder. Han har fungeret som særlig rådgiver for to tidligere ministre og som pressechef for en borgmester i København.

Oplæg: Lasse giver en status på et socialt medielandskab i varig forandring og giver gode råd til, hvordan du kan få mest muligt ud at jeres tilstedeværelse og få det til at spille sammen med jeres øvrige medier.

Nicolai Kampmann, Udviklingschef og strategisk rådgiver

Nicolai har været direktør og chefredaktør på markante medier om det danske arbejdsmarked. Han har været kommunikationschef i store organisationer, hvor han har erfaring med rådgivning af politikere og topledere. Nicolai har ledet processer og organisationer mod en digital omstilling.

Oplæg: Nicolai beskriver, hvordan du med idekraft, eksekveringskraft og distributionskraft kan øge jeres mediers gennemslagskraft. Han kommer desuden med eksempler fra sin tid i A4 Medier og 3F.

Lasse Charley Pedersen, Tidligere redaktør ved blandt andet DR og Ekstra Bladet

Har produceret prisvindende tv-programmer og udvikler og producerer lyd- og videoformater for en række organisationer. Lasse har hjulpet en stribe medier med at formatere og systematisere deres indhold.

Oplæg: Lasse sætter skarpt på, hvordan en række organisationer og virksomheder har øget deres gennemslagskraft ved at omlægge deres kommunikations- og presseindsats til at fungere som medier. Han lægger op til sparring om, hvordan du kan tage disse erfaringer med hjem og styrke din organisations gennemslagskraft.


Tilmeld dig:


Praktiske forhold:

  • Arrangører: Willmore og Sand Kirk ApS
  • Dato: d. 14. september 2022, dagskursus 
  • Pris: 2.800 kr ex moms pr. deltager. 
  • Sted: (foreløbigt) Willmore, Ryesgade 106A, 2., 2100 København Ø