Fyraftensmøde: Er lønmodtagerne bange for den grønne omstilling?

Torsdag den 15. september kl. 15.30 inviterer Sand Kirk samarbejdspartnere og netværk i fagbevægelsen til fyraftensmøde, hvor vi vil sætte fokus på lønmodtagernes oplevelse af den grønne omstilling

En ny undersøgelse fra Sand Kirk og Wilke dokumenterer, at danske lønmodtagere oplever at den grønne omstilling giver dem nye muligheder på arbejdsmarkedet. Men også, at de forventer at de skal  have nye kompetencer i fremtiden og at en væsentlig del af dem er nervøse for, om de kan klare sig på fremtidens arbejdsmarked.

For de faglige organisationer er den gode nyhed, at lønmodtagerne i høj grad vender sig mod fagforeningen, når de skal have styr på kompetencerne. Halvdelen af dem, der er medlem af et ”kerne-privat” forbund ser fagforeningen som den vigtigste sparringspartner i forhold til kompetencer og videreuddannelse. 

Tendensen er særligt tydelig hos de unge, som er særligt optaget af den grønne omstilling. Netop de unge er ofte er vanskelige at få i tale for de faglige organisationer, så den grønne omstilling har potentiale til at være omdrejningspunktet for en ny dialog.

Jeg håber, du har lyst til at deltage i fyraftensmødet, der afholdes hos Sand Kirk på Ryesgade 106A, 2. sal. Du kan tilmelde dig nedenfor.

Med venlig hilsen
Jakob Sand Kirk