Masterclass om medier i politiske organisationer og medlemsforeninger 18/01/2024

Mød toprådgivere og praktikere fra felten, og hør succeshistorierne og udfordringer de har gjort sig ved at drive et medie i en politisk eller medlemsbaseret organisation. 

På denne masterclass som Sand Kirk Aps har udviklet sammen med Willlmore og Kforum bliver du klædt på til, hvordan du styrker jeres relevans og gennemslagskraft gennem jeres organisationsmedie, hvad end det er et nyhedsbrev, et fagblad, en blog eller et magasin. 

MÅLGRUPPE: Du arbejder med kommunikation og/eller driver et medie i en organisation eller forening, og du vil gerne inspireres til, hvordan I kan blive endnu bedre til at tænke som medier og styrke jeres gennemslagskraft på både Christiansborg, i den generelle offentlighed og hos befolkningen.  

BAGGRUND: Jeg forsøger altid at teame op med gode, erfarne og kreative folk inden for deres felt og sammen med dem levere anvendelsesorienteret rådgivning og udvikling for politiske organisationer. Her er et nyt bud, hvor Sand Kirk Aps er gået sammen med medierådgiverne Willmore og mediet og kursusudbyderen Kforum.

Læs mere: