6. september: Spadestik i Lobbyistens værktøjskasse

Lobbyistens Værkstøjskasse - anden udgave med flere redskabskapitler

I anledning af anden udgave af Lobbyistens værktøjskasse inviterer Sand Kirk til, at vi sammen tager et par spadestik ned i den politiske værktøjskasse den 6. september kl. 15-17Ryesgade 106a 2. sal., 2100 København Ø.

Ud over lidt godt til ganen, har jeg aftalt med to af mine gode samarbejdspartnere og bidragsydere til den opdaterede værktøjskasse, at de vil holde et kort oplæg. 

Så kom og hør:

·         Jakob Sand Kirk: En grundlæggende ramme for interessevaretagelse

·         Lasse Charley Pedersen: Tænk som et medie og styrk interessevaretagelsen

·         Lars L. Nielsen: Hvis I har et flertal mod jer

Jeg håber, du har lyst til at komme. For at jeg kan holde nogenlunde styr på indkøbene og deltagerantallet, vil jeg bede dig melde til på mail eller meget gerne med denne formular. Der forbeholdes ret til at lukke deltagerlisten ved for mange tilmeldte.