+45 6155 1577
jakob@sandkirk.dk

Fyraftensmøde – Tænk som et medie

Jeg inviterer til fyraftensmøder, som jeg kan lide dem. Korte inspirerende oplæg, hyggelig samvær og lidt godt til ganen.

Få mere ud af dine medier

Den 23. maj  kl 15.30 inviterer Sand Kirk Aps samarbejdspartnere og netværk til fyraftensmøde med fokus på, hvordan vi som virksomheder og organisationer kan få mere ud af vores medier.

Du kan blandt andet møde Susanne Fasting, Brian Pabst og Palle Smed fra Faglige seniorer, der vil fortælle om, hvordan de har opbygget et stærkt nyhedsbrevsbaseret medie. 

Desuden vil Lasse Charley Pedersen, der er kreativ direktør i Willmore og tidligere redaktør ved blandt andet DR, TV2 og Ekstra Bladet, holde et oplæg og vise eksempler på hvad det indebærer at tænke og agere som medie, når man er en organisation.

Endelig vil jeg selv sætte fokus på de særlige udfordringer og muligheder der er ved at leve som medie inde i en politisk organisation. 

Jeg håber, du har lyst til at deltage i fyraftensmødet der afholdes hos Willmore og Sand Kirk på Ryesgade 106A, 2. sal. Du kan tilmelde dig nedenfor.

Med venlig hilsen
Jakob Sand Kirk